OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Chakra Kolekcija ®

1 – Jesam, Blend Korijenske Chakre
35,00 
2 – Osjećam, Blend Sakralne Chakre
35,00 
3 – Vjerujem, Blend Solarnog Pleksusa
35,00 
4 – Volim, Blend Srčane Chakre
35,00 
5 – Govorim, Blend Grlene Chakre
35,00 
6 – Vidim, Blend Trećega Oka
35,00 
7 – Budim se, Blend Krunske Chakre
35,00 

Bla Chakra Kolekcija ® sa iscjeljujućom snagom

Ukoliko se pravilno koriste, eterična ulja mogu vidljivo djelovati na naše tijelo u nekoliko razina – fizička, emocionalna, mentalna i duhovna. Osim što su podržavajuća u trenucima anksioznog stanja, sumnje, depresije ili straha, pojačavaju samopouzdanje, kreativnost i povjerenje općenito. Bla Concept ®  eterična ulja su prirodna farmacija te imaju ulogu podupiranja uma i tijela u svim aspektima, a tako su predivan dar svima nama. Revitalizirajte svoje tijelo i svoj duh prirodnom mješavinom aromaterapije i regulirajte tijelo povezujući sve svoje Chakre. Svako ulje pažljivo je izrađeno s ciljem da se stvori jedinstvena priča pojedine Chakre, ali i njezin utjecaj na ostale.

 

PROCES

Iznad tla u obliku biljaka, ili ispod u obliku kamenja i kristala, iscjeliteljski potencijal postoji svuda u našoj okolini. Posvećena tim prirodnim darovima kombiniram njihove prednosti i doprinosim unutarnjoj ravnoteži i sveopćem boljitku. Odabirem organske i divlje sastojke gdjegod je moguće, a svaki proizvod kreiram s ljubavlju, oplemenjujući ih iscjeljujućom energijom. Svaka Chakra ima svoju jedinstvenu frekvenciju i boju. Svaka točka Chakre ima svoju ulogu i vitalnu svrhu. Ova ulja pomažu uravnotežiti sve Vaše emocije, imunološki sustav i organe. Balansirani sistem je temelj zdravog i sretnog života. Uravnotežene Chakre omogućavaju protok životne i cjelokupne energije pojedinca.

 

APOTEKA

Intuitivno sam kreirala posebne recepture i sinergije mješavina koje se odnose na svaku pojedinu Chakru. Svaki blend se radi prema narudžbi i jedinstven je, izrađen s ljubavlju, pažnjom i iscjeljujuće je prirode. Svaki Bla Concept ® blend je energiziran. Svaki personalizirani aromaterapijski proizvod daje iscjeljujući dar u obliku energije bilja i kristala. Oblikovala sam ih sa 100% čistim, terapijskim eteričnim uljima te ih zamislila u najkvalitetnijim staklenim bočicama od jantara. Chakra blend dolazi kao koncentrat 10mL. Eterična ulja su holistička alternativna moderna medicina s nizom prednosti koje su prepoznate već više od 5,000 godina u raznim kulturama, a tu uključujemo Indiju, Egipat, Kinu, Grčku i Europu.

 

KAKO KORISTITI?

Dodajte 3-5 kapljica na Bla jastučić te prislonite isti na određeni dio tijela.

Nije za konzumaciju niti se nanosi direktno na kožu.

 

SASTAV

Kristalizirano kokosovo ili arganovo fraktirano ulje s dodatkom različitih 100% terapijskih prirodnih eteričnih ulja iz organskih izvora, Nebeska Ljubav i Svjetlost. Svaki Bla blend u svom sastavu ima kristalić.

 

UPOZORENJE

Nije ih preporučljivo koristiti kao zamjenu za njegu ili liječničku preporuku ili preporuku ljekarnika. Drukčije može djelovati na svaku osobu, zato posebno predlažem da se konzultirate sa svojim liječnikom prije upotrebe biljnih koncentrata, ukoliko ste trudni, dojite ili ste na terapiji. Nije predviđeno za djecu mlađu od 12 godina ili za životinje. Bilo bi dobro da se izbjegava korištenje tijekom cijele trudnoće. Nije za unutarnju konzumaciju. Držite podalje od direktnog dodira sa suncem i dalje od djece. Sva eterična ulja pažljivo koristite.