OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Arkanđeli Kolekcija Svijeća ®

Arkanđeo Uriel
40,00 
Arkanđeo Rafael
40,00 
Arkanđeo Kamuel
40,00 
Arkanđeo Mihael
40,00 
Arkanđeo Gabriel
40,00 
Arkanđeo Zadkiel
40,00 
Arkanđeo Jofiel
40,00 

ARKANĐELI Kolekcija Svijeća ®

Smatram da je izrada Arkanđeli Kolekcija Svijeća ® dijelom nauka i vještina, a dijelom umjetnost izrade, međutim ona je 100% magija i čarolija. Osobno, veliko mi je zadovoljstvo ovu pozitivnu energiju slati prema vama i vašim najmilijima. U trenutku kad zapalite svoju Bla Arkanđeli Svijeću ® svoju pozitivnu energiju posvetite osnaživanju zdravlja, energije i općenito ljubavi. Bla Arkanđeli Kolekcija ® je kreirana kako biste se bolje povezali sa svojim pomagačima i zaštitnicima iz Carstva Arkanđela. Možete pozvati svog osobnog Arkanđela onda kad osjetite potrebu za njihovim Rajskim prisustvom i pomoći.

 

SASTAV:

Bla Arkanđeli Svijeće ® su predivne kremaste teksture prije i poslije izgaranja. Imaju izuzetna svojstva apsorpcije esencijalnih ulja, stoga i zagrijane i rashlađene šire predivne mirise. Programirane božanskom svjetlosti i energijom, aromatizirane 100% prirodnim esencijalnim uljima i dekorirane kristalima, Bla Arkanđeli Svijeće ® su savršeni detalji za interijere.

Dupli drveni fitilj samostalno se podrezuje i ne zahtjeva dodatnu pažnju za vrijeme ili nakon što svijeća gori. Takva tehnika stvara nešto veći plamen i zvuk pucketanja vatrice dok svijeća gori. Estetski ovakve svijeće se ističu svojim izgledom, a proizvode plamen nježne i mekane svjetlosti.

Luksuzna soja koja se koristi za izradu svijeća je posve prirodni proizvod soje, 100% sjeme soje koje je pažljivo usitnjeno i pomiješano sa posebnim biljnim emulgatorom. Vosak u Bla Arkanđeli Svijećama ® je veganski proizvod, ne sadrži životinjske prerađevine, održivog je sastava i nastao je bez okrutnosti.

 

KAKO KORISTITI?

Jednostavno upalite svoju Bla svijeću (drveni fitilj) i pričekajte da se zapali vrh. Nikad ne ostavljajte upaljenu svijeću bez nadzora, uvijek ju ugasite prije spavanja.