CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

Arkanđeli Kolekcija Svijeća ®

Arkanđeo Uriel
300,00 kn
Arkanđeo Rafael
300,00 kn
Arkanđeo Kamuel
300,00 kn
Arkanđeo Mihael
300,00 kn
Arkanđeo Gabriel
300,00 kn
Arkanđeo Zadkiel
300,00 kn
Arkanđeo Jofiel
300,00 kn

ARKANĐELI Kolekcija Svijeća ®

Smatram da je izrada Arkanđeli Kolekcija Svijeća ® dijelom nauka i vještina, a dijelom umjetnost izrade, međutim ona je 100% magija i čarolija. Osobno, veliko mi je zadovoljstvo ovu pozitivnu energiju slati prema vama i vašim najmilijima. U trenutku kad zapalite svoju Bla Arkanđeli Svijeću ® svoju pozitivnu energiju posvetite osnaživanju zdravlja, energije i općenito ljubavi. Bla Arkanđeli Kolekcija ® je kreirana kako biste se bolje povezali sa svojim pomagačima i zaštitnicima iz Carstva Arkanđela. Možete pozvati svog osobnog Arkanđela onda kad osjetite potrebu za njihovim Rajskim prisustvom i pomoći.

 

SASTAV:

Bla Arkanđeli Svijeće ® su predivne kremaste teksture prije i poslije izgaranja. Imaju izuzetna svojstva apsorpcije esencijalnih ulja, stoga i zagrijane i rashlađene šire predivne mirise. Programirane božanskom svjetlosti i energijom, aromatizirane 100% prirodnim esencijalnim uljima i dekorirane kristalima, Bla Arkanđeli Svijeće ® su savršeni detalji za interijere.

Dupli drveni fitilj samostalno se podrezuje i ne zahtjeva dodatnu pažnju za vrijeme ili nakon što svijeća gori. Takva tehnika stvara nešto veći plamen i zvuk pucketanja vatrice dok svijeća gori. Estetski ovakve svijeće se ističu svojim izgledom, a proizvode plamen nježne i mekane svjetlosti.

Luksuzna soja koja se koristi za izradu svijeća je posve prirodni proizvod soje, 100% sjeme soje koje je pažljivo usitnjeno i pomiješano sa posebnim biljnim emulgatorom. Vosak u Bla Arkanđeli Svijećama ® je veganski proizvod, ne sadrži životinjske prerađevine, održivog je sastava i nastao je bez okrutnosti.

 

KAKO KORISTITI?

Jednostavno upalite svoju Bla svijeću (drveni fitilj) i pričekajte da se zapali vrh. Nikad ne ostavljajte upaljenu svijeću bez nadzora, uvijek ju ugasite prije spavanja.