OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Arkanđeli Spa Kolekcija ®

Arkanđeo Kamuel
25,00 
Arkanđeo Mihael
25,00 
Arkanđeo Zadkiel
25,00 
Arkađeo Gabriel
25,00 
Arkanđeo Rafael
25,00 
Arkanđeo Uriel
25,00 

Arkanđeli Spa Kolekcija ®

Bla Arkanđeli spa kolekcija ima čarobne moći i predivne blagodati. Pogodna je za svakog člana obitelji, a osmišljena je kako bi vas dovela u balans i oslobodila vaše misli, tijelo i dušu. Ukoliko trebate ljubav, hrabrost, detoksikaciju, promjenu,.., odaberite jedan od 6 bla Arkanđeli slanih energiziranih blendova i promijenite svoj sadašnji trenutak! Bla Arkanđeli spa Kolekcija ® fuzija je čistih esencijalnih ulja i mineralnih soli.

     Opustite se i detoksicirajte! Arkanđeli slana kupka blend je koji pokreće cirkulaciju i cijela kolekcija je ultimativni alat koji pomaže rekuperirati vaš trostruki stup koji spaja tijelo, dušu i emocije, nakon stresnog tjedna ili dana. Ova kolekcija sastoji se od 6 različitih vrsta, a pomoći će vam da iscjelite i razmazite svoje voljene ili sebe same.

 

KAKO KORISTITI?

U toplu vodu prosipajte svoju bla Arkanđeo sol, napravite opuštajuću kupku i umirite sva osjetila. Dovoljno je da stavite 2-3 žličice u vruću vodu između 5-10 minuta, ovisno o vrsti, pustite da se otope granule, uđite u kupku i uživajte u mirisima i energiji. Čuvajte ambalažu na hladnom i suhom mjestu.

 

UPOZORENJE

Boja bla Arkanđeo soli ovisi o mnogo čimbenika. Nije ih preporučljivo koristiti kao zamjenu za njegu ili liječničku preporuku ili preporuku ljekarnika. Drukčije može djelovati na svaku osobu, zato posebno predlažem da se konzultirate sa svojim liječnikom prije upotrebe biljnih koncentrata, ukoliko ste trudni, dojite ili ste na terapiji. Nije predviđeno za djecu mlađu od 12 godina ili za životinje. Bilo bi dobro da se izbjegava korištenje tijekom cijele trudnoće. Nije za unutarnju konzumaciju. Držite podalje od direktnog dodira sa suncem i dalje od djece. Sve bla Arkađeli soli koristite pažljivo.