OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Boca s kristalima ®

Duhovnost
100,00 
Obilje
100,00 
Iscjeljenje
100,00 

Staklena boca za vodu sa snagom kristala ®

Naše tijelo čini čak 60% voda. U trenutku kad ćete piti vodu iz Boce sa snagom kristala, vaše će stanice također primati iscjeljujuću energiju! Zato je vaša Boca s kristalima posebno spremište energije, opuštanja i prave istinske ljepote. Boca za vodu s kristalima je izvrstan alat za iscjeljivanje. Njezini kristali će prožeti strukturu vode koju pijete i napuniti ju energijom. Vrijeme je da natočite vodu u vašu novu Bla Bocu s kristalima i započnete svoje čišćenje i punjenje energijom iznutra prema van. Sa Bla Bocom s kristalima kreirajte svoj osobni eliksir, a zatim ga popijte. Odaberite kristal prema osobnim željama, emotivnom stanju, životnoj svrsi i intuiciji. Gutnite čarobne vibracije kristala!

 

KAKO DJELUJE?

Boca s kristalima djeluje na molekularnoj i vibracijskoj razini. Ima moć pojaćavanja ili umirivanja naših misli i osjećaja. Ovo je jedan od najjednostavnijih ljekarskih pripravaka s energijom koji si vrlo brzo možete pripremiti sami kod kuće, u uredu ili za vrijeme putovanja. Tijekom infuzije pripravka, vaša će voda koju pijete postati prožeta energijom kristala sa svojom specifičnom vibracijom. Kristali prenose svoje iscjeljujuće vibracije u vodu koju pijemo.

Ona prenosi snagu iscjeljujućih kristala u naše tijelo, stvara pozitivno raspoloženje i ima isti takav učinak na naše fizičko zdravlje. Potiče mir te kožu čini zdravom i blistavom. Ovaj čarobni dvojac koji čine voda i kristali učinkovit je instrument za poboljšanje života.

 

DA LI JE SIGURNO?

Boca s kristalima ima odvojena spremišta za tekućinu i kristale. Kristali su posebno odabrani i prilagođeni vašem osobnom programu, tako da su 100% sigurni za korištenje. Budite oprezni kad odabirete svoje boce s kristalima, jer se njihovim otapanjem u direktnom doticaju s vodom može emitirati neko toksično svojstvo. Zato ja osobno predlažem i osobno koristim isključivo Bocu s kristalima s duplim, odnosno odvojenim spremnikom vode i kristala.