OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Botanika Čajevi Kolekcija ®

SVEMIRSKE ENERGIJE
15,00 
PLAN B
15,00 
LJUBAV PREMA SEBI
15,00 
PLAKANJE
15,00 
NE BRINI
15,00 
ČIŠĆENJE ORGANIZMA
15,00 
SEKS BOMBA
15,00 
HVATAČ SNOVA
15,00 

Botanika Čajevi Kolekcija ®

Kolekcija Bla Botanika Čajeva ima čarobne moći i predivne blagodati. Pogodna je za cijelu obitelj. Bilo da trebate ljubav, hrabrost, čišćenje, promjenu,.., odaberite jedan od osam Bla Botanika Čajeva i promijenite svoj sadašnji trenutak!

 

Opustite se! Napravite si šalicu Bla Čaja. Topli za zimsko razdoblje i ledeni čaj za ljetno vrijeme. Jednostavna ambalaža čaja omogućuje svakome da lako odabere željeni blend biljnog čaja i pronađe rješenje za svoj trenutni problem. Botanika Čajevi su kolekcija opuštajućih čajeva za um, tijelo i duh te nova razina Bla Concept ® proizvoda. Ova jedinstvena i bez presedana gurmanska kolekcija najkvalitetnijih čajeva obujmljuje sirovine rijetkog podrijetla.

 

UPUTE

Jednu čajnu žličicu stavite u šalicu kipuće vode i pustite da odstoji 1-3 minute ovisno o vrsti čaja. Čuvajte ga na suhom i hladnom mjestu.

 

UPOZORENJE

Boja čaja ovisi o mnogo faktora i svaki proizvod se razlikuje. Nije ih preporučljivo koristiti kao zamjenu za njegu ili liječničku preporuku ili preporuku ljekarnika. Drukčije može djelovati na svaku osobu, zato posebno predlažem da se konzultirate sa svojim liječnikom prije upotrebe biljnih koncentrata, ukoliko ste trudni, dojite ili ste na terapiji. Nije predviđeno za djecu mlađu od 12 godina ili za životinje. Bilo bi dobro da se izbjegava korištenje tijekom cijele trudnoće. Držite podalje od direktnog dodira sa suncem i dalje od djece. Sve čajeve pažljivo koristite.