OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Dragocjena Kolekcija Svijeća ®

Nada
80,00 
Mir
80,00 
Radost
80,00 
Ljubav
80,00 

Dragocjena Kolekcija Svijeća ®

Smatram da je izrada Dragocjene Kolekcije Svijeća ® dijelom nauka i vještina, a dijelom umjetnost izrade, međutim ona je 100% magija i čarolija. Osobno, veliko mi je zadovoljstvo ovu pozitivnu energiju slati prema vama i vašim najmilijima. U trenutku kad zapalite svoju Dragocjenu Bla Svijeću ® svoju pozitivnu energiju posvetite osnaživanju Nade, Mira, Radosti i Ljubavi. Dragocjena Kolekcija Svijeća ® je kreirana kako biste se bolje povezali sa svojim Anđelima i Duhovnim Vodičima. Možete pozvati svog osobnog Anđela onda kad osjetite potrebu za njihovim Rajskim prisustvom i pomoći za Nadu, Mir, Radost i Ljubav.

 

SASTAV:

Bla Dragocjene Svijeće ® su predivne kremaste teksture prije i poslije izgaranja. Imaju izuzetna svojstva apsorpcije esencijalnih ulja, stoga i zagrijane i rashlađene šire predivne mirise. Programirane božanskom svjetlosti i energijom, aromatizirane 100% prirodnim esencijalnim uljima i dekorirane kristalima, Bla Dragocjene Svijeće ® su savršeni detalji za interijere.

Dupli drveni fitilj samostalno se podrezuje i ne zahtjeva dodatnu pažnju za vrijeme ili nakon što svijeća gori. Takva tehnika stvara nešto veći plamen i zvuk pucketanja vatrice dok svijeća gori. Estetski ovakve svijeće se ističu svojim izgledom, a proizvode plamen nježne i mekane svjetlosti.

Luksuzna soja koja se koristi za izradu svijeća je posve prirodni proizvod soje, 100% sjeme soje koje je pažljivo usitnjeno i pomiješano sa posebnim biljnim emulgatorom. Vosak u Bla Dragocjenim Svijećama ® je veganski proizvod, ne sadrži životinjske prerađevine, održivog je sastava i nastao je bez okrutnosti.

 

KAKO KORISTITI?

Jednostavno upalite svoju Bla svijeću (drveni fitilj) i pričekajte da se zapali vrh. Nikad ne ostavljajte upaljenu svijeću bez nadzora, uvijek ju ugasite prije spavanja.