OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Kristali Selekcija ®

Mini Kugle
60,00 
Mini Piramide
50,00 
Mini Oblutci
60,00 
Mini Špicevi
60,00 
Mini Anđeli
40,00 
Sirovi Minerali
50,00 
Mini Srca
50,00 

Bla Kristali Selekcija ® sa Iscjeljujućom Snagom Kristala

Dobrodošli u Bla Selekciju Kristala, najbolje alate za čišćenje energija. Bla Kristali Selekcija ® sa svojom najvišom vibracijom, najčišćom finoćom i najboljom kvalitetom, savršen je poklon za tebe ili tvoje voljene. Bla Kristali ® pomažu pri postizanju mira i/ili neutraliziranju mnogih negativnih emocija. Postavite svoj Bla Kristal ® u dnevni boravak, ured ili mjesto gdje radite kako bi se očistila energija okruženja, a bilokoja napetost transformirala u obilje.

 

Za bolje rezultate, svoj programirani Bla Kristal ® postavite u svoj džep ili torbicu. Na taj način, njihova iscjeljujuća energija će vam pomoći da ostanete uravnoteženi i povezani sa svojom životnom svrhom. Čistoća i vrijednost svakog Bla Kristala ® je nestvarna, a ima izuzetne i jedinstvene kvalitete. Svaki od ovih prirodnih kristala je neponovljivi primjerak.

 

SAVJETI ZA ODRŽAVANJE

Vaš Bla Kristal ® prikuplja negativnosti iz okoline i nepoželjne energije, zamjenjujući ih sa pozitivnom i božanskom svjetlošću. Energija okruženja počet će mijenjati svoju vibraciju u puno vedriju i svjetliju. Čišćenje je nužno jer se tako uklanjaju sve zbijene, prikupljene ili ustajale energije pridošle iz okoline ili od vas samih.

 

Vaš Bla Kristal ® je osobno programiran za vas i nitko drugi ne bi smio ili trebao svoje energije ostaviti na njemu. Ukoliko netko dodirne vaš Bla Kristal ® — potrebno je da ga odmah prije idućeg korištenja očistite. Operite ga u hladnoj slanoj vodi; zapalite kadulju ili iz Mjesec i Sunce Kolekcija ® štapić — kristalom prolazite kroz dim. Jednom mjesečno bilo bi dobro da svoj kristal vratite na zemlju — kako bi se očistio i napunio energijom zemlje, ili ga stavite tri dana prije i poslije punog mjeseca na mjesečinu.