OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Mjesec i Sunce Kolekcija mirisnih štapića ®

Puni mjesec
20,00 
Mladi mjesec
20,00 
Energija sunca
20,00 
Crveni mjesec
20,00 
Bijeli mjesec
20,00 

MJESEC i SUNCE Kolekcija mirisnih štapića ®

Pažljivo ručno izrađena kolekcija vrhunske kvalitete i posve prirodnog sastava sa postoljem od poludragog kamena.

Zadovoljite svoju anima stranu i instinktivno se prepustite Kolekciji mirisnih štapića MJESEC i SUNCE. Ritual paljenja mirisnih štapića MJESEC i SUNCE može vam pomoći u ozdravljenju, manifestiranju, punjenju energijom, čišćenju, kreaciji, postavljanju ciljeva ili vraćanju sebi samima. Smirite svoje misli, tijelo i duh umirujućom opuštajućom Kolekcijom mirisnih štapića. Svaka vrsta ima svoje Afirmacije – programirane u svakom od 3 MJESEC i SUNCE mirisna štapića.

 

KAKO KORISTITI?

Jednostavno upalite svoj Bla mirisni štapić i pričekajte dok ne počne goriti. Potom puhnite u plamen da se ugasi i da štapić nastavi tinjati. Zapiknite ga u kristalno postolje i uživajte u očaravajućim mirisima koji će se rasprostraniti vašim prostorom.

 

SASTAV:

MJESEC i SUNCE Kolekcija mirisnih štapića je ručno izrađena u Indiji, ekološki je prihvatljiva, nije toksična, za njezin nastanak nije se koristila dječja radna snaga niti išta što bi ugrozilo životinjsku vrstu.
Ručno izrađeni Goloka ® mirisni štapići izrađuju se po tradicijskoj recepturi staroj dugi niz godina koja se prenosi generacijama. Ovaj egzotični miris izuzetan je spoj bilja i začina, smola i prirodnih esencijalnih ulja, a svi zajedno čine divan istančani miris koji je prava blagost za njuh.

Za Goloka ® miris kaže se da je zlatni miris i da je nešto blaži od pravih izvornih indijskih mješavina, pa je zato prikladniji za meditaciju ili opuštanje. Goloka ® je poznato ime za proizvode ove vrste, a iza nje stoji neprofitna organizacija Goloka Seva Trust iz Bangalorea, koja humanitarnim radom djeluje za Zakladu Akshaya Patra – čija je primarna zadaća prikupnjanje sredstava za obroke djeci s posebnim potrebama te pomoć u edukaciji i usavršavanju rada samohranih majki iz Vrindavana. Osim toga, ovim sredstvima osiguravaju se i stipendije studentima slabijeg imovinskog stanja.