OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Oko Zaštite Kolekcija ®

Petak, Noćni Blend ®
80,00 
Ponedjeljak, Jutarnji Blend ®
80,00 

Bla Oko Zaštite ® zaštita, sigurnost, snovi

Bla Concept ® esencijalna ulja su farmacija iz prirode, koja imaju moć utjecati na misli i tijelo u svim aspektima, a kao takav dar iz prirode svima su nam dostupna. Oko Zaštite Kolekcija ® štiti ‘od negativnoga’, stoga osobu čuva od svake nesreće. Pomaže da postignete ravotežu u životu, štiti od ‘loše karme’ i svake zle volje.

 

Jeste li pod utjecajem negativne energije?

Ovo su samo neki od simptoma: povlačenje od dnevnih obveza, hobija i voljenih ljudi; iznenadna lijenost; nesanica; ekstremne reakcije na posve nebitne stvari; apatija; iznenadno okončavanje planova; nemogućnost fokusa i manjak mentalne kontrole; napadi bijesa, anksioznosti i destruktivnog ponašanja; napadi migrena koji se sele s jednog dijela glave na drugi; iznenadni gubitak bilokakve želje-volje, nakon što se o njoj govori s nekim; ponavljajući obrasci lošega i nesreće.

 

APOTEKA

Intuitivno sam kreirala posebne recepture i sinergije mješavina koje se odnose na blendove. Svaki blend se radi prema narudžbi i jedinstven je, izrađen s ljubavlju, pažnjom i iscjeljujuće je prirode. Svaki Bla Concept ® Blend je energiziran. Svaki personalizirani aromaterapijski proizvod daje iscjeljujući dar u obliku energije bilja i kristala. Oblikovala sam ih sa 100% čistim, terapijskim eteričnim uljima te ih zamislila u najkvalitetnijim staklenim bočicama od plavog kobalta. Bla Oko Zaštite ® Blendovi dolaze u bočicama 30 mL.

 

KAKO KORISTITI?

Skinite kapaljku i kapnite nekoliko kapljica u 5 mL Vašeg omiljenog ulja za tijelo, nakon toga nanesite ga na ručni zglob.
Dodajte 5-10 kapljica u toplu kupku ili difuzor.

 

UPOZORENJE

Nije ih preporučljivo koristiti kao zamjenu za njegu ili liječničku preporuku ili preporuku ljekarnika. Drukčije može djelovati na svaku osobu, zato posebno predlažem da se konzultirate sa svojim liječnikom prije upotrebe biljnih koncentrata, ukoliko ste trudni, dojite ili ste na terapiji. Nije predviđeno za djecu mlađu od 12 godina ili za životinje. Bilo bi dobro da se izbjegava korištenje tijekom cijele trudnoće. Nije za unutarnju konzumaciju. Držite podalje od direktnog dodira sa suncem i dalje od djece. Sva eterična ulja pažljivo koristite.