OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Priča

BLA CONCEPT ®

Bla Concept ® je dizajn studio energiziranih proizvoda. Oni su jedinstveni i diferenciraju se od svega što postoji. Zbog toga Bla ne smatram proizvodom za žene ili proizvodom za muškarce, već za sve Vas koji želite promjenu u sebi i oko sebe. Svakodnevni rituali unutar kojih kreiram i živim satkani su od dubokog duhovnog, umjetničkog i alkemijskog značaja. Sve što stvaram činim uz pomoć kristala i poludragog kamenja, a proizvode kreiram u pet dimenzija i četiri elementa.

MISIJA

Moja misija je poboljšanje života i općeniti boljitak svih Bla ambasadora. Svaki proizvod je personaliziran i oblikovan isključivo za Vas, a pomaže Vam uravnotežiti sebe i poboljšati interakciju s okolinom. Također, poboljšava vitalnost, olakšava donošenje odluka i smiruje odnose. Proizvodi će stimulirati Vaš ‘qi’ i omogućiti odašiljanje pozitivne energije i vibracija koje će se zamijetiti na Vašoj posturi tijela, u zacakljenom pogledu i auri koju u konačnici uz pomoć Bla sami kreirate. Želim da se opustite i doživite najljepše trenutke koje Vam život nudi.

VIZIJA

U životu sam naučila da su samosvijest i prihvaćanje samoga sebe recept apsolutne sreće. Ako živite svjesni sebe i svojih darova, tada zaista možete raditi što god želite i živjeti gdje god želite. Oblikujem proizvode za životni i poslovni prostor te Vas same. Uz Bla Concept ® proizvode osjećat ćete slobodu, duhovnost, ispunjenost, privlačnost i bit ćete sretniji.

RAZVOJ I PERSONALIZIRANOST PROIZVODA

Dizajniram proizvode koji oslobađaju i stimuliraju Vaš ‘qi’ te dovode u holističku ravnotežu Vaša četiri stupa – fizičko, duhovno, emotivno i mentalno postojanje. Od 2012. godine svaki Bla Concept ® proizvod je kreiran i ručno izrađen. Uvijek postoji jedinstveni detalj u svakom proizvodu, koji se ne može postići masovnom proizvodnjom. Kao direktorica, dizajnerica, idejna začetnica, savjetnica i energetičarka u Bla Concept ® brandu, garantiram da je svaki iscjeljujući Bla proizvod oblikovan osobno u mojem Bla Concept ® studiju. Stvaram proizvode od početka pa sve do slanja, te ih kreiram prema Vašim osobnim zahtjevima i željama. Poanta je da blisko surađujemo i stvaramo zajedno na ovom putovanju, zbog toga ste aktivno uključeni u cjelokupan razvoj.

Vjerujem da ćete pronaći nešto što Vam se sviđa za vas ili voljenu osobu!

Želim Vam Bla dan!