OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Tajna Skulptura za Zaštitu ®

80,00 220,00 

Personalizirane bla skulpture će direktno utjecati na vašu osobnu energiju, ali i na sve ostale ukućane. One će očistiti vaš dom ili poslovni prostor, ovisno o tome gdje ćemo ih postaviti. Bla skulpture će privući u vaš život obilje, utjecat će na samopouzdanje ili će privući u vaš život ljubav. Zajedno ćemo dizajnirati personaliziranu skulpturu koja će vas štititi, a u vaš dom unijeti udobnost i mir. Upravo to mjesto je utočište koje bi trebalo biti prožeto umirujućom energijom obilja za vas i vašu obitelj.

Odaberite želite li kristalnu skulpturu kao zaštitu svoje spavaće sobe, cijeloga doma ili primjerak za ured, jer ćemo upravo definiranjem vrste odabrati namjenu koja će uz sve primarno biti napunjena mirom, ljubavlju i pozitivnim vibracijama. Ukrasite svoj dom personaliziranom bla skulpturom ili nekoliko njih, koja će biti postavljena u jednom, ili tri do pet tajnih uglova interijera. Vaša skulptura, ili grid nekoliko njih, bit će prožet konstantnom energijom visoke vibracije, svjetlom i blagoslovom.

_______

Zajedno ćemo stvoriti emocionalno i fizičko iscjeljivanje koje će biti dizajnirano u ovoj skulpturi, a njezine snažne vibracije direktno će utjecati na vaš posao ukoliko ga smjestimo u ured. Za obilje, pozitivu i sreću; čišćenje, kreativnost, zaštitu ili uzemljenje; za odnose, motivaciju, spavanje, prihvaćanje samoga sebe ili stres – zapitajte se za što stvaramo bla skulpturu ili nekoliko njih?

Kombinacija kristala i drvene strukture sinergija je na kojoj će se temeljiti svaka bla skulptura za zaštitu doma. Osim nje, izradit ću i geometrijski, odnosno arhitektonski nacrt za vašu spavaću sobu, dom ili ured od kristalne mreže prema kojem ćete posložiti svoje skulpture na tajno mjesto, pa vas molim da mi pošaljete dimenzije prije nego što krenemo s projektom – dovoljne su ručno izrađene skice interijera i prostorija ili amaterske fotografije (ulaz, vrata, krevet, prozor,..). Adekvatno odabrane kristalno-drvene kombinacije slobodne su forme koje će baš s dragim kamenjem izravno utjecati na vaš fizički, emocionalni i duhovni život, u čemu će nam pomoći vaša osobna horoskopska konstelacija, moguća pojava blokada chakri i feng shui.
SKU: ZAS1 Category: