OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

bla secret

  Postani bla premium već danas i ostvari pogodnosti BLA SECRET loyalty kartice 14 dana besplatno!

  SAZNAJ VIŠE

  MEDITACIJA

  300,00 kn2.000,00 kn

  Vrijeme je da doživite svoju vođenu bla meditaciju i pronađete mir u svom danu. Prije svega bitno je da odaberete trajanje meditacije — mini, super ili wow, a potom odaberite jednu od specifičnih tema na kojima će se temeljiti vaša vođena meditacija. Transformirajte svoje trenutno stanje, poboljšajte san i život kombinacijom meditacije i vježbanja. Otključajte svoj puni potencijal, poboljšajte svoje zdravlje i dosegnite vrhunac sreće, oslobodite se tjeskobe.

   

  Ostvarite mir u duši, a njega je u ovim izazovnim i neizvjesnim vremenima zaista jako teško zadržati zbog promjena na polju financija, zdravlja, posla, i općenito kad je riječ o sadašnjosti ili budućnosti. Globalno stanje može se vrlo lako objasniti kao ogromni tamni i zagasiti oblak koji se nadvija nad našim glavama, a uz to uzrokuje besane noći i vrlo iscrpljujuća tjeskobna jutra i dane. Uz pomoć bla meditacije (s vježbanjem ili savjetovanjem), pomoći ću vam da smirite svoje živce i razbistrite glavu, sve kako biste mogli donijeti prave odluke i otpustiti moguća oklijevanja ili sumnje. Bla meditacija vam može pomoći da se pripremite za budućnost, otvarajući vas tako pozitivnim promjenama koje dolaze na vaš životni put. Može pomoći i u objektivnom rješavanju problema uz razumijevanje cijele situacije.

   

  — 15 min MINI meditacija

  Paket: 3x 15 min MINI meditacija (30 dana)

  TEME: pustinja, ocean, livada, šuma, oblak, plamen, slapovi, lopoč

   

  — 30 min SUPER vježbanje + meditacija

  Paket: 3x 30 min SUPER vježbanje + meditacija (30 dana)

  TEME: anđeo, bijeli labud, ratnik, venera, buntovnik

   

  — 60 min WOW vježbanje + meditacija + savjetovanje

  Paket: 3x 60 min WOW vježbanje + meditacija + savjetovanje (30 dana)

  TEME: čarobnjak, orkestar, zemlja čudesa, astralno putovanje, preporod

   

  U svakoj pojedinačnoj bla meditaciji, ili meditaciji + vježbanju, transportirat ćete se u nebesko carstvo gdje ćete zajedno sa svojim anđelima i duhovnim vodičima dobiti podršku za iscjeljenje neke traume ili smjernice za dalje. Nakon personalizirane vođene meditacije osjećat ćete se poletno i nestvarno. Tijekom vaše meditacije čitat ćemo vašu energiju, osjetit ćemo vašu auru i sva zadovoljstva koja vam pripadaju, a dotaknut ćemo i prošle živote, programiranje iz djetinjstva i specifična uvjerenja ili iskustva koja vas blokiraju u ostvarenju obilja. Uz moju pomoć tijekom vaše vođene meditacije, možete doživjeti trenutke pune suza ili smijeha. Sve emocije su dobrodošle, a sve su tu kako bismo vas oslobodili od samo-sabotaže, strahova, niskih energija i takvih uvjerenja, te ih transformirali u osjećaj pun radosti i blagostanja gdje besputano živite svoju životnu svrhu. Pomoći ću vam da svoju osjetljivu i ranjivu stranu pretvorite u svoju snagu i moć, a takvi da preuzmete kontrolu nad svojim čarobnim životom.

  Bla vođene meditacije + vježbanje, 100% su personalizirani i dizajnirani tretmani uz pomoć vizualizacija, a osmišljeni su s jednostavnom svrhom — pomaganje ljudima danas i sutra.
  SKU: ME-100 Category:
  Clear