OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

SAVJETOVANJE

99,54 252,17 

Bla savjetovanje dostupno je svima, a jedino što trebate jest odabrati — želite li savjetovanje u obliku telefonskog poziva UŽIVO ili pisanog .pdf dokumenta. Kao vaš medij, ali i most između ljudi na zemlji (vas) i anđela — pomoći ću vam da se oslobodite svoje prošlosti, prihvatite svoju sadašnjost i pripremite se za budućnost koja vam dolazi.

 

— Pisani dokument

Osobno savjetovanje, Poslovno savjetovanje, Osobno i poslovno savjetovanje

— Telefonski poziv UŽIVO 30 min

 

Bla savjetovanje zasigurno će vam razbistriti život, a takva novonastala čistina donijet će vam ispunjen život. Putem medija bit ćete povezani s Izvorom, vodičima i anđelima, a uz njihove odgovore bit ćete spremni za novi početak ili završetak te napuštanje jednog dijela života. Uzmite si nekoliko dana, zastanite i razmislite o svojim pitanjima: o tome gdje ste sada, što ste naučili i na koji način biste željeli ići naprijed. Pomoći ću vam da shvatite sebe na najdubljim razinama, ali i otpetljate situacije koje vam stvaraju pritisak, težinu ili oduzimaju energiju. Kao vaš medij, primat ću poruke od voljenih duša koje su napustile ovaj svijet, vaših anđela i kućnih ljubimaca, ali i svih onih na zemlji s kojima nemate komunikaciju, a želite ju ostvariti.

 

Vrijeme isporuke

U roku 2-3 radna dana dobit ćete pregled odgovora na svoja općenita i hitna pitanja ukoliko odaberete pisani oblik kao vrstu bla savjetovanja. Ako pak odaberete telefonski poziv UŽIVO, na sva pitanja do isteka 30 minuta koliko i poziv traje, odgovarat ću redom kako postavljate pitanja. Samo neke od tema o kojima možemo razgovarati su: vaša sudbina, ljubav, odnosi, životna svrha, posao, a možemo se posvetiti i nekoj konkretnijoj temi poput vaših snova, poruka koje daje kućni ljubimac, duša prijatelja i člana obitelji koji je otišao iz ovozemaljskog života, ili je ovdje, ali s njim ili njom ne možete ostvariti kontakt.

 

Priprema informacija

Online savjetovanje — napismeno i razgovor UŽIVO, započinje informcijama kao što su: vaše ime (možete ostati anonimni ako želite), datum rođenja i trenutno mjesto stanovanja. Savjetovanjem možete otkriti više o svom životu, o odlukama koje donosite i o odnosima u koje ulazite. Ukoliko su u vaše savjetovanje uključene druge osobe, molim napišite njihovo ime i datum rođenja zbog boljeg prepoznavanja. Slično je i sa savjetovanjem o poslu, napišite naziv tvrtke, branda,..

Nakon toga napišite sva svoja pitanja ili ih pitajte UŽIVO ako ste odabrali telefonski poziv kao savjetovanje. Pitanja pišite sažeto i jezgrovito ili u obliku jednostavnih bilješki. Nema ograničenja za broj pitanja, osim trajanja vremenskog perioda za telefonski poziv UŽIVO.
SKU: SAV-100 Category: