OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Poruka Anđela

9,95 298,63 

Tvoje dnevne, tjedne ili mjesečne poruke koje se odnose na sudbinu, odnose i drugo.

Preko Bla Poruka Anđela primit ćeš misli svojih voljenih (onoga tko je napustio ovozemaljski život, tvojih anđela i duhovnih vodiča, članova obitelji ili kućnih ljubimaca koji su sada u Raju,..). Oni će s tobom komunicirati u obliku Bla Poruke Anđela, tako što će ti poslati poruku i odgovor na tvoje pitanje. Tvoja dnevna, tjedna ili mjesečna Bla Poruka Anđela u potpunosti će biti inspirativna, motivirajuća i jasna poruka vodstva. One su uvijek pozitivne i optimistične, te su zbog toga prikladne za apsolutno sve i posve sigurne.

 

Započnite s postavljanjem pitanja! Bla Poruke Anđela nastaju tako što se kanalizira vodstvo i intuitivne misli vašeg osobnog Anđela. Pitanje možete postaviti uvijek kad osjetite potrebu za odgovorom podrške svojih Anđela, a možete i svakodnevno ujutro dobivati osobnu inspiraciju na svoj mobitel te tako započeti dan. Moja uloga je da sam vaš kanal do božanske energije vašeg osobnog Anđela.

Molim da duboko udahneš i umiriš svoje misli. Ako imaš pitanje, zadrži ga u mislima i zamisli Bla. Sigurna sam da ćeš dobiti odgovor s uvidima za sebe ili voljene. Zatraži potvrdu u obliku Bla Poruke Anđela ili zatraži osobno vodstvo za svaki dan:
SKU: PA-10 Category: