OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

bla secret

  Postani bla premium već danas i ostvari pogodnosti BLA SECRET loyalty kartice 14 dana besplatno!

  SAZNAJ VIŠE

  Sveta mirisna Kolekcija ®

  TAMJAN
  200,00 kn
  KADULJA
  200,00 kn
  PALO SANTO
  50,00 kn200,00 kn

  SVETA mirisna KOLEKCIJA ®

  Sastoji se od najdjelotvornijih mirisa za čišćenje — kađenje. Ovu kolekciju koristite kad želite ukloniti niske vibracije i raspršiti negativne energije iz prostora, u trenutku meditacije ili kad vježbate jogu.

   

  ŠTO JE KAĐENJE?

  Zadimljivanje ili ritualno paljenje ljekovitih pripravaka iz SVETE mirisne KOLEKCIJE ® koju čine drvo, smola i listići, proces je čišćenja i umirivanja prostora te pritom davanja namjere i blagoslova istome. Preporuka je da se kađenje povremeno redovito radi, a uvijek i obavezno kad se netko useljava u novi životni prostor, kako bi se uklonile negativne energije ljudi koji su ondje prije vas boravili. Osim tada, dobro je kaditi i u trenucima stresova, životnih trauma i završavanja nekog životnog razdoblja koje uključuje završetak ljubavnog odnosa, promjenu posla, gubitke i sl.

   

  KAKO KORISTITI?

  Zapalite svoj sveti miris. Držite ga na plamenu vatre 20-30 sekundi pod kutem od 45 stupnjeva. Neka vatra gori 3 sekunde kad plamen zahvati vaš mirisni predmet. Puhnite kako bi se vatra ugasila. Ako ste sve pravilno učinili trebalo bi se lagano dimiti. Usmjerite svoj miris prema mjestima, predmetima i prostorima koje želite pročistiti. Možete miris postaviti na keramički tanjurić, školjku ili pijesak za vrijeme rituala zadimljivanja.

   

  OTVORITE VRATA I PROZORE:

  Paljenje SVETE mirisne KOLEKCIJE ® proizvest će popriličnu količinu dima. Zato je nakon kađenja bitno otvoriti širom vrata i prozore kako bi se prostorije dobro provjetrile te kako bi u njih ušao svježi zrak.

   

  UPOZORENJE:

  Nikad ne ostavljajte svoj gorući miris bez nadzora. Čuvajte ga izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca. Izbjegavajte paljenje mirisa ukoliko imate probleme s dišnim sustavom.