OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Anđeoski brojevi

UM & DUH

Poruke koje ti šalje svemir…

Ponavljaju vam se isti brojevi i znate da postoji neko dublje značenje, ali ne znate ga iščitati? Što vam doista svemir pokušava reći, na što ukazati i gdje poslati? Iza svakog brojčanog niza nalazi se posebna poruka. Slušajte svoju intuiciju i vjerujte joj kad čitate značenje svog ponavljajućeg niza, jer on je s razlogom u vašim mislima.

 

000

Veliki zaokreti u starome ili posve novi početci. Posve ste u skladu sa svemirskim vibracijama. Jedino vi ste kreator svoje sudbine.

111

Vaše će se namjere brzo ostvariti, vrijeme je ubrzalo prirodni linearni tijek. Slušajte svoju intuiciju i otvorit se velikim promjenama koje dolaze na vaša vrata. Pobrinite se da se usredotočite na ono što zapravo želite, a ne na ono što ne želite, jer svemir čuje oboje.

222

Ne trebate žaliti ni za čim, baš ste ondje gdje i kad trebate biti. Prestanite se brinuti, jer sve ide svojim prirodnim tokom onako kako treba, prepustite se.

333

Vaši duhovni vodiči su s vama na istim frekvencijama. U pravim ste rukama, zato samo slušajte val vjetra svoga vodstva.

444

Zaštićeni ste i vođeni na svome putovanju. U potpunosti ste okruženi anđelima i duhovnim vodičima.

555

Čak i ako niste spremni, dolaze vam velike životne promjene, bio bi dobro da ih dočekate spremni. Vjerujte da je ova faza koja dolazi zapravo faza za vaše najveće dobro. Pripremite se za turbulencije u pozitivnom smislu. Stvari postaju uzbudljivije nego što ste navikli ili možda ih ne očekujete.

666

Napravite korak unatrag, zastanite i razmislite o svojoj životnoj svrsi. Možda je vrijeme da se vaše misli ponovno preslože. Ponovno se povežite sa svojim višim Ja i duhovnom stranom. Ovo neka vam je podsjetnik da ste duhovno biće s ljudskim iskustvom, a ne obrnuto.

777

Sreća vam stiže u velikom obujmu, nastavite raditi sve ono što radite i baš tako kako radite. Ništa ne mijenjajte.

888

Manifestacija obilja u svakom smislu, a najviše u obliku novca. Sve dolazi na svoje mjesto. Financijsko obilje i sigurnost stiže na vaš životni put i usklađeni ste s novcem koji želite.

999

Ovo je vaš trenutak prosvjetljenja i jasnoće. Vrijeme je da otpustite iz svoga života sve ono što je višak ili vam više ne služi. Završetak znači ujedno i otključavanje novog životnog poglavlja.

 

Preporučeni bla proizvodi