OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Izjava o povjerljivosti podataka

Pravila o privatnosti

Sljedeća Pravila o privatnosti odnose se na način na koji Bla Concept ® prikuplja, koristi, održava i otkriva podatke prikupljene od strane korisnika na stranici www.blaconcept.com.

Ovo pravilo o privatnosti odnosi se na Stranicu, sve proizvode i usluge koje nudi Bla Concept ®.

Bla Concept ® zadržava prava za ažuriranjem ovih Pravila o privatnosti u bilo kojem trenutku. Ukoliko i kad to učinimo, objavit ćemo obavijest na početnoj Stranici.

Korištenjem ove Stranice, prihvaćate jedinstvenu politiku poslovanja. Ukoliko se ne slažete s ovim Pravilima, molimo da ne koristite našu Stranicu.

 

Osobna identifikacija

Vaše osobne identifikacijske podatke možemo prikupljati na različite načine kad posjetite našu Stranicu, registrirate se na Stranici, naručujete ili ispunjavate obrazac.

Korisnika se može zatražiti ime, e-pošta, adresa slanja, telefonski broj ili neki drugi osobni podaci. Korisnici međutim mogu anonimno posjetiti Stranicu. Osobne identifikacijske podatke arhiviramo samo ako Korisnik dobrovoljno predaje takve informacije.

Bla Concept ® može prikupljati i koristiti osobne podatke korisnika u sljedeće svrhe: zbog poboljšanja službe za korisnike, prilagodbe personaliziranosti, općenitog poboljšanja Stranice, prijenosa novčanih sredstava, slanja periodične poruke e-pošte.

Ne prodajemo, trgujemo, niti ne iznajmljujemo korisničke osobne identifikacijske podatke trećoj strani.

 

Kolačići preglednika

Stranica može koristiti “kolačiće” kako bi poboljšala Vaše korisničko iskustvo. Korisnički preglednik postavlja kolačiće na tvrdi disk radi očuvanja podataka, a katkad i za praćenje informacija o njima.