OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Opći uvjeti

Osnovni podaci tvrtke

WONDERS d.o.o.
za dizajn i savjetovanje

OIB 28609859461 | MB 04851218
IBAN HR84 2340 0091 1109 1372 1 (Privredna banka Zagreb)

+385 91 544 6835
Pirovec Gornji 40, 10 000 Zagreb, Hrvatska
www.wishandwonders.com

Dostava pošiljke

Garantirana brza i jednostavna dostava pošiljki. Imajte na umu da su svi Bla Concept ® proizvodi personalizirani i energizirani. Ukoliko se iz bilo kojeg razloga Vaša narudžba ne može poslati unutar deset radnih dana prema Vašem datumu narudžbe (ako nemamo na zalihama / zbog odmora / zbog čekanja uplate ili odabira), kontaktirat ćemo vas putem naše konverzacijske platforme.

 

Procjenjeno vrijeme isporuke

Hrvatska: 3-7 radnih dana

Europa: 5-10 radnih dana

Amerika, Australija, Novi Zeland, Azija i Oceanija: 2-5 tjedana

Ukoliko želite prioritetnu ili ekspresnu dostavu pošte, kao i potvrdu isporuke ili osiguranje iste, one se mogu dogovoriti uz nadoplatu, ovisno o tome što zahtijevate. Slobodno nas kontaktirajte prije narudžbe.

 

Carina, prostojba, porez

Kupci su sami odgovorni za sve carinske i uvozne poreze koji mogu biti obračunati. Bla Concept ® nije odgovoran za kašnjenja zbog carinskih stavki. Međunarodni korisnici trebaju biti pripremljeni da su sve carine, pristojbe ili porezi nastali prema odrednicama koje propisuje Vaša zemlja.

 

Dostava pošiljki prema narudžbi

Bla Concept ® proizvodi dostupni uz prethodnu narudžbu. Neki proizvodi izrađuju se isključivo prema narudžbi.

Procijenjeni datum isporuke naveden je na stranici o pojedinostima proizvoda i/ili u nazivu samog proizvoda. Ukoliko Vaša narudžba sadrži više stavki, te uključuje dostupne i proizvode koji se izrađuju uz predbilježbu, dostupni će se odmah isporučiti, a dobit ćete i potvrdu o dostavi za svaku sljedeću pošiljku koja se čeka. Proizvodi koji su unaprijed naručeni bit će naplaćeni odmah prilikom kupnje kako bi se moglo krenuti s procesom izrade.

 

Adresa primatelja

Svakako provjerite da li je Vaša Bla Concept ® adresa jednaka adresi na koju se dostavlja pošiljka. Ako postoji odstupanje između adresa, poslat ćemo na potvrđenu adresu Bla Concept ®. Međutim, ukoliko šaljete proizvod kao poklon na neku drugu adresu, molimo Vas da nam to unaprijed navedete i priložite adresu primatelja.

 

Pakiranje

Pošiljka je pažljivo pakirana kako bismo bili sigurni da će Vaša narudžba stići sigurno i u dobrom stanju.

Politika poslovanja i najčešća pitanja

Bla Concept ® svakodnevno radi na usavršavanju i održavanju visoke kvalitete proizvoda.

Molimo da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakvih pitanja, rado ćemo vam odgovoriti. Koristite Bla Concept ® kontakt obrazac ili se javite putem info@blaconcept.com.

Svaki dizajn je registriran i zaštićen. Sve fotografije i opisni tekstovi koje iznosi Bla Concept ® su privatno vlasništvo. Ukoliko želite koristiti fotografiju za blog ili društvene mreže (Facebook, Instagram), molimo da svakako upotrijebite oznaku #blaconcept. Za sve druge stavke molimo da najprije obavijestite Bla Concept ®.

Kad dobijete svoj proizvod javite nam se sa povratnom informacijom. Vjerujemo da ćete osjetiti energiju Bla Concept ® studija te svoja iskustva prenijeti svojim prijateljima. Hvala vam!

Sigurno plaćanje

Imajte na umu da nećemo započeti s proizvodnjom ili isporukom dok se ista u potpunosti ne isplati.

Nažalost ne prihvaćamo otkazivanja.

Bla Concept ® čuva Vaše podatke o plaćanju sigurno. Treća strana ne prima podatke o Vašem bankovnom računu.

 

Plaćanje poklon bona

Drago nam je što će Vaša narudžba biti nečiji dar! Molimo da ispunite informacije na Stranici ‘Poklon bon’ koje uključuju poruku primatelju i ostale potrebne podatke o slanju pošiljke.

Povrat i zamjena

Vrlo nam je važno da ste zadovoljni s Vašom narudžbom.

Rijetko prihvaćamo povrat proizvoda, zamjenu i otkazivanja pošiljke.

 

Pogodba

Isključivo Vi ste odgovorni za troškove dostave ukoliko je riječ o povratu. Ako se proizvod ne vraća u izvornom stanju, kupac odgovorno prihvaća cjelokupni gubitak vrijednosti istoga.

Vaš proizvod se mora vratiti uz račun, u prvotnom pakiranju i svim materijalima koji ga čine. Troškove povrata pošiljke i slanja snosi kupac. Bla Concept ® ne odgovara za izgubljene i/ili oštećene pošiljke koje podliježu povratu, već kupac.

Bla Concept ® rijetko će zamijeniti proizvod ​​ili napraviti povrat novca unutar 14 dana od kupnje, a isti mora biti s računom, u originalnom pakiranju i prvotnom stanju. Otvoreni, korišteni ili uništeni proizvodi ne mogu se vratiti ili zamijeniti. Personalizirani proizvodi, limitirana izdanja, proizvodi koji su na popustu ili oni koji se više ne proizvode ne mogu se vratiti.

Ne odgovaramo za troškove povrata i zamjene. Troškove poštarine povratka i slanja pošiljke činimo samo ukoliko vraćate proizvod koji je u neispravnom stanju našom pogreškom ili ukoliko je poslan proizvod koji niste naručili.