OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

bla secret

  Postani bla premium već danas i ostvari pogodnosti BLA SECRET loyalty kartice 14 dana besplatno!

  SAZNAJ VIŠE

  Osjećaj se anđeoski

  UM & DUH

  Budi zemaljski anđeo. Često poklanjaj, i drugima i sebi. Poveži se sa svojim anđelima.

  — Pozovite ih naglas. Anđeli uvijek poštuju vašu slobodnu volju i neće intervenirati ukoliko ih ne zatražite za pomoć. Stvorite znakovni jezik s njima — zapitajte ih da vam daju određene znakove, prvo krenite s malim potvrdama. Prije nego li krenete komunicirati odredite koja je namjera i prepustite im se s potpunim povjerenjem, stvarajući vlastiti jezik s njima.
  — Meditirajte, jer ćete tako umiri svoj um i lakše doprijeti do informacija i znakova koji stižu od anđela. Kao dodatni zadatak možete odrediti svoj omiljeni anđeoski broj i staviti budilicu da vas podsjeti uvijek na vrijeme i poveže vas s njima točno u to vrijeme.
  — Često radite božanskim alatima — kao što su blendovi, kristali, biljke, mješavine začina, svijeće, tamjan, itd. Održavajte svoju visoku frekvenciju, jer radost je univerzalni jezik anđela. Tada ćete biti na njihovim razinama i oni će biti tik do vas pa ćete bolje primati anđeosko vodstvo i kanalizirati informacije.
  — Čim ste slobodni, krenite u gužvu i razgovarajte sa što više ljudi. Pripremajte sitne slastice i kolačiće, a odvojite dodatno vrijeme za njihovo ukrašavanje. Nosite svijetle i pastelne boje, lepršave tkanine i svilu, materijale sa zlatnim elementima i takav nakit. Slušajte klasičnu glazbu ili glazbu sa stihovima koji će razdragati vašu dušu. Uvijek kod kuće ili u autu imajte malo lavande. Svoj interijer ukrasite praznim bočicama parfema i blendova, skulpturama anđela, svijećama i sličnim detaljima. Spavajte okruženi s puno jastuka. Ujutro bilježite svoje snove, a to najbolje radite uz jutarnje sunce pijuckajući iz omiljene šalice čaj ili kavu.
  — Budite ljubazni, suosjećajni i pomozite onima koji vas traže pomoć. Obavljajte zadatke Anđeoskog carstva na Zemlji, spojite se sa svojim duhovnim vodičima i budite prijatelji s ostalim svjetlosnim anđelima na Zemlji.

   

  Rituali za empate:

  — pišite dnevnik ‘koje su moje emocije?’
  — čistite redovito svoju auru sprejevima i blendovima
  — lezite na zemlju
  — nosite nakit od kristala ili ih ponesite sa sobom u torbi i džepu
  — napravite si toplu kupku i za dodatno čišćenje dodajte malo soli
  — zapalite štapić ili upalite svijeću za vrijeme meditacije
  — blagoslovite svoj čaj ili kavu
  — napunite svoje kristale božanskim vibracijama
  — ukrasite svoj dom svježim cvijećem, tako unosite energiju ljubavi

   

  Preporučeni bla proizvodi