OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Svakakvi okusi osjećaja

UM & DUH

Život se u konačnici svodi na one male radosti naše svakodnevnice. Zapamti da je apsolutno okej i poželjno imati loše dane.

Ne pristupajte sebi s lošim stavom. Nužno je da sa sobom razgovarate kao da ste si najbolji prijatelj. Pokušajte uhvatiti sebe svaki put kada kažete nešto negativno o sebi, a onda transformirajte svoje misli i promijenite fokus isti čas. Način na koji razmišljate može utjecati na to kako se osjećate, zapravo jedno s drugim je povezano. Recite sebi 3 lijepe stvari svakoga dana, možete ih i zapisati. Sasvim je u redu i prihvatljivo da ne možemo 0-24 biti pozitivni. Kad se uhvatite u negativnosti, tada zastanite, zbog sebe — dopustite si odmoriti i ne raditi na tren ništa. Prihvatite svoju iscrpljenost i niski stupanj energije, neće trajati zauvijek.

Napravite gnijezdo u vlastitom krevetu i spavajte ako treba cijeli dan. Poslušajte umirujuću glazbu. Pojedite kuglicu najdražeg sladoleda ili pijuckajte čaj. Prošećite kratko ili učinite nešto sa svog osobnog popisa rituala. Zapamtite da ste voljeni, i recite si to naglas, ako možete i nasmiješite se. Iz svoje omiljene dekice pogledajte opuštajući film. Planirajte svoje putovanje iz snova ili zamišljajte kuću iz snova. Plačite, suze će vas pročistiti. Ako imate kućnog ljubimca, prigrlite ga i mazite — to će vam pomoći u svladavanju nakupina negativne energije. Obucite se u svoju omiljenu odjeću, ili paradirajte bez odjeće ako vam je tako lakše i ugodnije. Očistite svoj prostor. Širom raširite zavjese i otvorite svoje prozore. Istuširajte se i protegnite svoje tijelo. Obucite čistu odjeću. Izađite malo na zrak i napustite svoju zonu komfora.

 

Ljutnja oslabljuje vašu jetru. Tuga vaša pluća. Briga vaš želudac. Strah oslabljuje bubrege. Stres vaše srce i mozak.

 

Sada, odaberite jedan prijedlog…

— Slušanje najdraže glazbe
— Raskošan doručak
— Zalijevanje bilja
— Dobro štivo
— Osmijeh
— Miris svježe opranog rublja
— Dobra frizura

 

Preporučeni bla proizvodi