OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Tvoja imenjakinja

UM & DUH

Nemoj se bojati tame! Pomoći ću vam da zaronite u svoju podsvijest kako biste očistili svoje blokade i pronašli svoju moć.

Jedino sami sebi možete biti podsjetnik na traume koje nosite iz prošlosti — mračne misli, negativna slika o sebi, fizička bol. Potrebno je samo da zagrlite svoju sjenu i tada će se dogoditi zbilja čarobne stvari. Naša je sjena često poziv da se ponovno povežemo sa samim sobom, da se vratimo u potpunu cjelovitost i da živimo u istinskom prihvaćanju onoga što jesmo upravo sada i ovdje.

Isključivo vi nosite svoje misli i osjećaje, njih vam ne daje niti ne nameće nitko drugi. Zapitajte se: Zašto sam se osjećao frustrirano i što je razlog moje tjeskobe? Odakle je ovo zapravo krenulo, koja je točka bila okidač? Čim prije shvatite da trebate ta iskustva i da ih sami privlačite, život će vam postati jednostavniji i najbitnije — klupko će se početi samo raspetljavati.

 

Čekaj odgovore strpljivo, jer oni će doći!

— Opišite osobu koja u vama budi lavinu negativne reakcije i njezine negativne osobine…
— Kad ste si to rekli, sada izbrišite ime te osobe i zamijenite ga svojim…
— Zapitajte se: Što osjećam? Zašto ovo osjećam? Ovo je početak iscjeljenja traume.

 

Rad sa vlastitom sjenom je razumijevanje vaših nesvjesnih želja i obrazaca:

POSTAVITE SI PITANJA — Suočavanje s vlastitim mislima, ponašanjem i navikama, prvi je korak u suzbijanju vaše mračne strane. Prihvaćanje i zdrava samokritika nužni su za rast i ozdravljenje vaše sjene.
PROVEDITE VRIJEME NA SVJEŽEM ZRAKU — Izbacite svoje misli! Možete ih podijeliti s dragim prijateljem, bla ili pisanjem istih u dnevnik. Puštanje svojih demona na malo svježeg zraka izvrstan je način da ih ukrotite, zato ih nemojte zadržavati u sebi, već izađite van i prodišite.
NJEGUJTE SAMOSVJESNOST — Da bismo spoznali svjetlo na kraju tunela, moramo putovati kroz tamu. Samosvijest je jedan od naših najmoćnijih alata.
VJEŽBAJTE ZAHVALNOST — Prije nego se suočite sa svojom sjenom i zaplešete sa svojim unutarnjim demonom, svakako odvojite nekoliko minuta za zahvalnost. Ovaj dio je jako bitan jer će vas zaštititi u trenutku kad se suočite s traumom i teškim obrascima.

 

Zapitajte se:

Koja je najgora stvar koju sam ikad učinio?
Zašto si to napravio?
Kakve su bile posljedice?
Bi li i danas to učinio?
Koga si povrijedio?

 

Preporučeni bla proizvodi