OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Tvoja mica maca

TIJELO & LJEPOTA

Brinuti se o sebi znači voditi brigu o doslovno svakom dijelu savršenog instrumenta zvanog ‘moje tijelo’.  Tvoja vagina je umjetničko djelo vrijedno divljenja. Ona je predivna, genijalna i toliko-j*eno-moćna.

Kad si zadnji put pogledala u svoju vaginu? Vrijeme je da uzmeš ogledalce na preklapanje u svoje ruke. Razmišljaj o osjećajima, jer upravo ta radnja unutarnji je radar tvoga vanjskog predstavljanja svijetu. Osjećaš li neugodu? Nosiš li osmijeh ili te pomalo sram?

Svrha ove naizgled jednostavne vježbice je suočavanje sa svojim strahovima i neugodnostima, ali i prijateljske postavke odnošenja prema vlastitom tijelu. Jer ako nećeš ti, tko će? Tvoja vagina je moćni i sveti hram tvoga tijela, zato svakako učini sve što možeš da tvoja intimna zona bude čista, zdrava i sretna. Prije svega prihvati njezin izgled! Jedino prijateljskim ležernim odnosom s njom moći ćeš čuti signale koje ti daje ako nešto nije u redu s tvojim tijelom ili okolinom u kojoj se nalaziš, jer ona je poput energetske sove koja nikad ne spava i uvijek osjeti neprijateljske ulaske u auru. Osim toga, moći ćeš se posve prepustiti svom partneru i doživjeti tantru — duhovni i fizički seks istovremeno.

Tvoja vagina ima moć samo-obrane i samo-čišćenja. Božanski je dobila sve što treba ne bi li ostala zdrava i čista, a k sebi primala samo ono što je njezino i najbolje za tebe sada i ovdje. Čuvaj ju, jer ona čuva i tebe!

 

Kako se brinuti o svojoj vagini:

— dopusti joj da diše; budi bez donjeg rublja što je više moguće

— hidratiziraj ju i vlaži redovito

— za vrijeme menstruacije mijenjaj često uloške i tampone

— koristi zaštitu tijekom seksa

— konzumiraj puno tekućine

— koristi prirodne sapune, bez mirisa i pH neutralne

— nakon seksa se popiški kako bi spriječila infekcije

— ispiri ju izvana i nikako ne stavljaj sapun unutra

— redovito mijenjaj mokru odjeću i kupaće kostime

— biraj samo pamučno donje rublje

 

Preporučeni bla proizvodi