OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Duhovnost

100,00 

/ Intuicija, Kreativnost, Spokoj, Unutarnji mir

To je kamen više perspektive – istinske mudrosti, uvida i duhovnosti. On je zato vrlo umirujući – pa je idealan za meditaciju i širenje mira. Potiče emocionalnu ravnotežu i mentalnu čistoću, zato pogoduje onima nemirnog uma i uzburkanog srca. Pijte vodu iz Boce s kristalima Ametista ako želite ojačati svoju smirenost i mir. Prirodni umirujući Ametist pomoći će vam u pronalaženju normalne ravnoteže u svakodnevnom životu.

Zdravstvena preporuka je konzumacija dvije litre vode dnevno, a zašto ta voda koju pijete ne bi u sebi sadržavala iscjeljujuću energiju kristala Ametista?

 

Značajke:

Bla Boca za vodu s kristalima je jednostavna za čišćenje i sigurna za pranje. Boca je neutralnog okusa, nije porozna i ne ispušta štetne toksine. Dizajn dvostrukog spremišta štiti od mogućnosti ispuštanja toksina ukoliko vaši kristali dođu u direktni kontakt s vodom koju pijete. Boca nije pogodna za izrazito visoke temperature vode.

 

Dimenzije i kapacitet:

65 x 230 mm (550 ml)

 

Dizajn boce:

  • Elegantan dizajn staklenog cilindra
  • Borosilikatno staklo i metalni poklopac
  • Široki otvor za lako gutljanje
  • Zapečaćeno = bez propuštanja
  • Odvojeni spremnik za tekućinu
  • Odvojeni spremnik za kristale
  • Neoprenski ovitak koji štiti Bla bocu s kristalima (za teretanu, putovanja, aktivnosti na otvorenome ili za bezbrižno bacanje po torbi)

 

Napomena:

Kristali su prirodni i svaki se može minimalno razlikovati po boji, obliku ili veličini. Kristale i bocu temeljito isperite prije upotrebe.

 

SKU: B-101 Categories: ,