OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Odmaranje

60,00 

/ spavanje i meditacija
sa kristalima CITRINA

Smanjuje anksioznost, depresiju i stres. Dovodi u ravnotežu vaše raspoloženje i pomaže da se lakše opustite ili zaspite.

Idealan kamen za manifestaciju, kreaciju i samoostvarenje. Budući da nosi energiju sunca – on donosi toplinu i ugodu, energizira i vraća život. Stimulira solarni pleksus i pročišćuje misli. Citrin je izuzetan pomagač kad pojedinac pokušava pronaći svoju životnu svrhu ili stvoriti dublju povezanost sa samim sobom.

 

Materijal:

Ručno izrađen sa 100% prirodnim kristalima Citrina, riže i oprane tkanine.

 

Dimenzije:

26 x 12 cm

 

Kako koristiti:

Položite Jastučić za oči na kožu. Ostavite ga na bilokojem mjestu da djeluje najdulje 30 minuta.
Na dlanove možete kapnuti 1-2 kapi Bla ulja iz kolekcije Apoteka i imati iscjeljujući Jastučić za oči sa dodatnim aromaterapijskim svojstvima. Odaberite svoje Bla ulje iz Apoteka kolekcije i lagano prstima dodirnite svoj Jastučić duž cijele površine. Jastučić možete staviti i u zamrzivač na 20-ak minuta te ga koristiti ohlađenog ili ostaviti na direktnoj sunčevoj energiji 30-ak minuta i koristiti ga zagrijanoga.

 

Napomena:

Zbog varijacija u prirodnoj strukturi kamena, svaki Jastučić za oči s kristalima je jedinstvenog sadržaja. Kristali koji se koriste su autentični i prirodnog porijekla.