OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

BESPLATNA DOSTAVA unutar Hrvatske iznad €60. NOVO! Unutar 48 sati DOSTAVA sa GLS službom €5.

Opuštanje

60,00 

/ stres i ublažava boli
sa kristalima AMETISTA

Povećava koncentraciju i pojačava aktivnost neurona u živčanom sustavu, potiče cirkulaciju i ublažava bol. Pomaže pri ublažavanju boli u sinusima i kod migrena.

Ametist je najpoznatiji poludragi kamen na svijetu! Veliki je zaštitnik koji se povezuje s krunskom chakrom. Koristan je kad želite pročistiti svoj um te osloboditi se negativnih misli, stresa i tjeskobe. Potiče emocionalnu ravnotežu i jasnoću misli, zato će jako dobro doći svima onima koji su mentalno napeti ili uzburkanih emocija.

 

Materijal:

Ručno izrađen sa 100% prirodnim kristalima Ametista, riže i oprane tkanine.

 

Dimenzije:

26 x 12 cm

 

Kako koristiti:

Položite Jastučić za oči na kožu. Ostavite ga na bilokojem mjestu da djeluje najdulje 30 minuta.
Na dlanove možete kapnuti 1-2 kapi Bla ulja iz kolekcije Apoteka i imati iscjeljujući Jastučić za oči sa dodatnim aromaterapijskim svojstvima. Odaberite svoje Bla ulje iz Apoteka kolekcije i lagano prstima dodirnite svoj Jastučić duž cijele površine. Jastučić možete staviti i u zamrzivač na 20-ak minuta te ga koristiti ohlađenog ili ostaviti na direktnoj sunčevoj energiji 30-ak minuta i koristiti ga zagrijanoga.

 

Napomena:

Zbog varijacija u prirodnoj strukturi kamena, svaki Jastučić za oči s kristalima je jedinstvenog sadržaja. Kristali koji se koriste su autentični i prirodnog porijekla.