OFFICE
WISH&WONDER ®
Creative & Energy Consultancy
info@wishandwonders.com
www.wishandwonders.com
CONCEPT STORE
bla concept ®
info@blaconcept.com
+385 91 544 6835
MATEA WONDERS
Creative & Art Director, bla concept ®
CEO & Founder, WISH&WONDER ®

bla secret

  Postani bla premium već danas i ostvari pogodnosti BLA SECRET loyalty kartice 14 dana besplatno!

  SAZNAJ VIŠE

  Iscjeljenje

  750,00 kn

  / Ljubav, Ravnoteža, Emocionalna Sloboda, Samopouzdanje

  Žad je kamen ljubavi – one bezuvjetne, koja je lišena događaja, vremena i prostora. On otvara srčanu chakru te tako dopušta iscjeljujućoj energiji da se prožima cijelim tijelom. Posebno je blagotvoran za nerazriješene emocionalne odnose i povrede, koje su utjecale na zatvaranje; kao što su bijes, stres ili strah. Žad je poznat zaštitnički kamen koji vam može pomoći u zaštiti i pročišćenju aure, osnaživanju samopouzdanja i ostvarenju pravilnog energetskog toka. On oslobađa od bilokakvih napetosti i čini prostor otvoren za primanje novoga, iscjeljujućeg i nadahnjujućeg za srce.

  Zdravstvena preporuka je konzumacija dvije litre vode dnevno, a zašto ta voda koju pijete ne bi u sebi sadržavala iscjeljujuću energiju kristala Žada?

   

  Značajke:

  Bla Boca za vodu s kristalima je jednostavna za čišćenje i sigurna za pranje. Boca je neutralnog okusa, nije porozna i ne ispušta štetne toksine. Dizajn dvostrukog spremišta štiti od mogućnosti ispuštanja toksina ukoliko vaši kristali dođu u direktni kontakt s vodom koju pijete. Boca nije pogodna za izrazito visoke temperature vode.

   

  Dimenzije i kapacitet:

  65 x 230 mm (550 ml)

   

  Dizajn boce:

  • Elegantan dizajn staklenog cilindra
  • Borosilikatno staklo i metalni poklopac
  • Široki otvor za lako gutljanje
  • Zapečaćeno = bez propuštanja
  • Odvojeni spremnik za tekućinu
  • Odvojeni spremnik za kristale
  • Neoprenski ovitak koji štiti Bla bocu s kristalima (za teretanu, putovanja, aktivnosti na otvorenome ili za bezbrižno bacanje po torbi)

   

  Napomena:

  Kristali su prirodni i svaki se može minimalno razlikovati po boji, obliku ili veličini. Kristale i bocu temeljito isperite prije upotrebe.

   

  SKU: B-103 Categories: ,